A gyereklovasok megkezdték a bajnoki pontok gyűjtését

Nyári melegben, jó hangulatban zajlott az évad első gyereklovas versenye a Dér Tanyán. Az apró lovasoktól a leendő díjugratókig, óvodásoktól a középiskolásokig, terjedt a korosztályi határ.

A versenyen több csapat vonult fel, így a békéscsabai Nimród LE, a Remonda LE, a Horseland LK, az orosházi Musztáng Lovasiskola és a házigazda, Kentaur LE lelkes tagjai alkották a mezőny döntő részét. Az egyes klubokhoz tartozó lovasok azonos öltözete jelképezte az összetartozást és jól felismerhetővé tette az edzők körül kialakult kis csoportokat.

Az ügyességi pálya látványos, tetszetős akadályai komoly feladat elé állították a versenyzőket, akik a tanultaknak megfelelően teljesítették a feladatokat. Az ügyességi feladatok mellett, a lovastorna, a díjlovaglás és a díjugratás is szerepelt a pontszerző kategóriákban. A pálya mellett szép számú nézőközönség biztatta a mezőny résztvevőit. Volt nevetés, néhány esetben könny is kicsordult, izgalmakban sem volt hiány. Összességében azonban egy nagyon sikeres rendezvényt zártak a kis lovasok, mely közös, nagy tortaevéssel végződött..

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.