Ismét díjugrató kurzus volt Békéscsabán

Tizedik (jubileumi ! 🙂 ) díjugrató kurzus a Pegazusban
Hidegnek nagyon hideg volt ma, de a hangulatot, a közös munkát ez nem befolyásolta. Szász Attila edző vezetésével 5 csoportban zajlott az edzés.

A lovasok sok szakmai segítséget kaptak az együttesen végzett feladatok során, de mindenkivel egyénileg is foglalkozott az edzésvezető. Pontos instrukciókat adott a hibák kijavítására, emellett bőséggel osztotta a dicséreteket is. Minden lovas megelégedetten hagyta el a fedelest. Szász Attila külön kiemelte búcsúzáskor, hogy jó volt dolgozni olyanokkal, akik akarnak fejlődni, akik alázatosak a lovaglás iránt és akik figyelmesen követik a segítségeket. Ilyenek voltak a mai lovasok.
Szép számú érdeklődő néző ülte-állta-topogta végig ezt az edzésnapot is (jó szolgálatot tettek a fűtőberendezések, s keresett cikk volt a forró tea, a forralt bor is). Ismét egy sikeres edzésnapot tudunk magunk mögött.
Köszönet Szász Attila edzőnek a jó hangulatú kurzusért, a lovasoknak az elszánt munkáért, az érdeklődőknek a kitartó figyelmükért! S nem utolsósorban a finom ebéd készítőinek is jár a köszönet!
Találkozzunk február 27-én, Széplaki Pál kurzusán!
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.