Díjugrató edzés és edző továbbképzés

Folytatódik az edzéssorozat a Pegazus Lovasiskolában

Február 14-én, szombaton Kovács Szilveszter kiemelt edző tartja az edzésnapot. A lovasok és az érdeklődők jelentkezését Domokos Zsuzsa várja: e-mail: domizsuzs@gmail.com vagy 06 70 946 26 11-es telefonon február 11-ig.

Az edzők számára továbbképzésnek elfogadott alkalom.

Kovács Szilveszter bemutatása

1958-ban született Szegeden iparos családban, szülei lovakkal dolgoztak. Már gyerekkorában meg kellett szoknia az alázatot, a megbecsülést a lóval szemben. 10 éves korában kezdett el lovagolni. Első edzői voltak Rapcsányi Miklós és Laurinyec Mihály. Egészen fiatalon, 18 éves korában szinte elsőként kezdett el versenyezni saját lóval. 1985-ig profi lovas volt Mezőhegyesen, napi 6-7 lovat lovagolt, Ákos Ajtony, Balogh András segítették munkáját. 1985-ben megnősült, majd feleségével együtt vásároltak egy tanyát, majd próbáltak lovakat vásárolni. Tenyésztéssel igazán 28 éves korában kezdett el foglalkozni, fiai, Kaarlo és Henri a tenyészkancákon kezdtek ismerkedni a lovaglással. Az aktív versenyzést nem folytatta, viszont fiai léptek a helyébe. Kaarlo Penny nevű lovával négy ifi EB-n is részt vett. Két fia az ifi OB-n arany-és ezüstérmes lett, tanintézeti OB-n Henri aranyérmes, Kaarlo bronzérmes. Kaarlo 2013-ban felnőtt magyar bajnok lett Cassius nevű lovával. A fiúk jelenleg külföldön lovagolnak, számos nemzetközi eredményt tudhatnak magukénak.

Facebookon a ,,Díjugrató edzéssorozat a Pegazus Lovasiskolában” esemény oldalán folyamatosan frissített információk találhatóak.

pegazus 2.3. nap

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.