II. Sióréti fogathajtó bajnokság II. fordulójának eredményei

Galambos Nándi duplázott
Ma Gyulán, a Sióréti Lovascentrumban a téli fedeles kupa második fordulóját rendezték. A szervezők jó viszonyban vannak az időjárás felelőssel, mert ragyogó napsütés kísérte az egész napos programot. Hat kategóriában 29 fogat mérte össze tudását. A kettesfogatok mezőnyében 17-en próbáltak szerencsét.

siórét2

siórét2.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galambos Nándor, a Füzesgyarmati LBK hajtója megismételte a decemberi forduló eredményét és ismét első helyen zárt. Biztos szárkezeléssel, egyetlen ,,hangos szó” és verőhiba nélkül, a nyerőkörben a legjobb idővel teljesített. A második harmadik helyen nagy csatában dőlt el a helyezések sorsa. A nyerőkörben Czakó Attila (Kiskunmajsai LK), aki a főversenyszámot nyerte, esélyesként hajtott a pályára, egy verőhiba miatt azonban hátrányba került, eredménye csak a harmadik helyre lett elég. Bíró Norbert (Mágori LK), aki verőhiba nélkül hajtott, összetett eredménye alapján második helyen zárt.
Az egyesfogatoknál hárman álltak rajthoz, Kun Andrea (Jászberényi LBK) mindkét fordulóban biztosan nyert. A négyesfogatoknál is hárman neveztek, Szabó Lajos (Remonda SE) nyert.
A pónifogatok mezőnye szerényebb volt az előző alkalomhoz képest. Az egyesek között Juhász Zoltán (Aranyhomok SE), a ketteseknél Balázs Sándor (idős Jámbor Vilmos LSE) nyert. A négyeseknél egyedül indult Jámbor Vilmos.
Ismét egy nagyon jó hangulatú, sok nézőt vonzó esemény zajlott ma Sióréten.
II. Sióréti Fogathajtó Bajnokság döntőjét március 7-én rendezik meg.

Az eredmények itt megtekinthetők!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.