Erdélyi Balázs a Magyar Ló Kupa győztese

Erdélyi Balázs a Magyar Ló Kupa győztese
A második napon tartották meg az Arénában a Magyar Ló Kupa döntőjét, melyen 18 ló vett részt. Megyénkből ketten, Erdélyi Balázs és Kotroczó Róbert, voltak érdekeltek. Az elődöntőből elsőként Kotroczó Róbert Mersuch Emilia P nevű lovával a legjobb idővel jutott a döntőbe, második legjobb idővel került be Erdélyi Balázs Gidran Razbeg Szende nyergében. Az összevetés első indulójaként Kotroczó Róbert (Kentaur LE) két verőhibával zárt, ez a képzeletbeli dobogó harmadik fokára volt elegendő. Erdélyi Balázs impozáns lovaglással, az összevetés pályáját is hibátlanul teljesítette, ezzel ő lett a kupa győztese. Gratulálunk mindkét megyei lovasnak!!!

-szzs-

A www.lovasvilagkupa.hu oldalon a következő tudósítás jelent meg:

,,Gidran Razbeg Szende, 8 éves kanca nyerte a 2013-as Magyar Ló kupa döntőjét, a Szatmár Land díjáért kiírt 130 cm-es egyszeri összevetéses versenyszámot, Erdélyi Balázzsal a nyergében. A sárga kanca másodikként került az összevetésbe a mezőny egyetlen shagya arab lova, Mersuch Emilia P után. Az összevetés harmadik tagja a hagyományos magyar fajtákat felvonultató versenyekben már rutinosnak számító Mráz Tamás által lovagolt, 2010- es győztes Rakéta Remény. Kotroczó Róbert a 8 éves a szürke shagya kancával két verőhibát vétett, Rakéta Remény ez alkalommal egy hibával teljesítette az összevetést.

Az Andor telivér hátterű Gidrán Razbeg Szende elegáns, könnyed hibátlan teljesítményt mutatott be, így méltán nyerte a versenyszámot.”

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.