Ismét lovasbál Orosházán

Jól sikerült orosházi lovasbál

November 7-én nagyon jó hangulatú lovasbált rendezett az Orosházi LE. Hagyomány, hogy minden évben ekkor köszöntik és jutalmazzák az adott év kiemelkedő orosházi lovasait. Így volt ez most is.
orosházi díjazottak

A fotón a díjazottak egy csoportja.

A 2015 év is számos eredményt hozott. Idén ismét az orosházi egyesület lett a megyei fogathajtás legeredményesebb egyesülete.
Díjazták: a legeredményesebb orosházi pónifogathajtó Sztojka Mihályt és a legeredményesebb orosházi kettesfogathajtó Kotolák Tamást, akik egyben a megyei C kategória egyéni bajnokai is. A pónifogatok C kat. OB csapataranyérmesei, Dimák Sándor, Lénárt Sándor, Sztojka Mihály is elismerésben részesült. Köszöntötték a C. kat. OB-n résztvevő Kotolák Tamást és Németh Bélát is. Elismerést vehetett át Makoviczki Ákos a 2015. évi Póni Galopp Champion. A Nemzeti Vágtán való indulást köszönték meg Makoviczki Ákosnak és Mórocz Mercédesznek. Díjat kapott a díjugrató Hegedűs Titanilla, aki ifjúsági megyei bajnok lett. Külön kiemelték az ügető eredmények közül a Kulik Farm lovainak sikerét, elsősorban a 101. Ügető Derbyt nyerő Tonnyó fantasztikus teljesítményét, hajtója Kolozsi László volt. Díjat kapott a C kat. póni OB-n való részvételéért Kiss Fanni és Németh Béla Balázs. 2015 évi teljesítményéért Szikora Tamás vehette át Fazekas Istvántól az általa alapított vándorserleget. Az egyesület elnöksége megköszönte a támogatók, segítők egész évi munkáját. Fábián Katalin különdíjat adott át Kotolák Tamásnak és Németh Bélának az országos döntőn való szereplésért.
A vacsorát követően – meglepetés műsorként – a SEMIRAMIS Orientális Tánciskola hastáncosai alapozták meg az est kiváló hangulatát. A talpalávalót a K. Tóth-Szilágyi duó húzta.
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.